Max4Home Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Max4home

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-max4home#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van Max4home. Bezoek de homepage van Max4home om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Max4Home is een webwinkel waar je van alles kunt wat te maken heeft met tegels, sanitair, huis & tuin en doe het zelf. Als je dus houdt van een beetje klussen en zelf dingen aanleggen in je eigen huis (of daar omheen), dan is Max4Home de perfecte winkel om al je creativiteit los te laten. Naast een webwinkel hebben ze ook een showroom in Duiven waar je alle producten en artikelen kunt bekijken. Dat is ook een goede plek om inspiratie op te doen voor jou in- of exterieur thuis. Naast een standaard aanbod hebben ze ook een seizoensgebonden collectie die steeds weer varieert door het jaar heen.

Hoe ziet het assortiment van Max4Home eruit?

Om een goed overzicht te krijgen van wat je precies allemaal bij Max4Home kunt bestellen, kun je kijken in het volgende overzicht:

  • Tegels – denk hierbij aan mozaïek, muur strips, sierplinten, vloerverwarming of normale tegels
  • Sanitair – je vindt hier alle voor de badkamer: douche, bad, wastafels, spiegels, verarming, kranen en accessoires
  • Huis & tuin – van de barbecue tot buitenmeubelen
  • Doe het zelf – hier heb je gereedschap, bouwmaterialen, onderhoudsproducten, bouwstenen en dakbedekking

Zoals je ziet kun je dus van alles wat vinden bij Max4Home wat je een plekje kan geven in jouw huis.

Extra informatie voor bestellen

Als je je keuze hebt gemaakt wat jij wilt, dan kun je gemakkelijk bestellen via de site. Of langsgaan in de showroom in Duiven. Je kunt betalen via iDeal, PayPal, creditcard – of via pin/cash in de winkel. De verzendkosten zijn afhankelijk van hoe groot het product is en die zie je als je op de productpagina zelf. Bestellingen boven de €500 zijn gratis – en je kunt het uiteraard ook ophalen in Duiven als dat gemakkelijker is. Qua levering kun je zelf de dag en tijdstip uitkiezen. Erg handig omdat het vaak gaat om grote bestellingen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)