Mambo Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Mambo

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-mambo#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van Mambo. Bezoek de homepage van Mambo om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Hou jij van avontuurlijke reizen? Doet de gedachte aan een surfvakantie aan de Spaanse Costa of rondreizen door de Zweedse bergen je al helemaal wegdromen? Dan moet je gauw een keer gaan kijken op de website van Mambo. Het is een organisatie die actieve jongerenreizen organiseert. Zo kun je lekker gezellig met leeftijdsgenoten optrekken en samen onvergetelijke herinneringen opbouwen. Mambo verzorgt al bijna 20 jaar voor avontuurlijke reizen voor sportieve reizigers tussen de 16 en 35 jaar.

Op zoek naar een avontuurlijke jongerenvakantie?

Alle hun reizen hebben vaak een sportief/avontuurlijk karakter. Het zijn dus geen saaie all-inclusive zonvakanties. Maar toch zijn de reizen bedoelt voor een breed publiek. Het is een perfecte balans van je grenzen verleggen en ontspanning. Je hoeft dus geen diehard sporter te zijn om te genieten van de reizen. Het is ook geen competitie of een race tegen de klok, maar iedereen kan lekker de activiteiten doen op zijn eigen tempo. Hier een kort overzicht van een aantal mogelijkheden bij Mambo:

  • Rondreizen – bijvoorbeeld door Portugal, China, maar ook Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika
  • Surfvakanties – in Spanje, Frankrijk, Kroatië of andere mediterrane landen
  • Actieve jongeren rondreizen – deze zijn er over de hele wereld

Zo gaat het in zijn werk:

Op de site van Mambo kun je op zoek gaan naar alle verschillende reizen. Neem hier rustig je tijd voor want je weet maar nooit wat voor verrassingen je er tegen komt. Als je wat leuks heb gevonden kun je dan de beschikbaarheid en prijs checken. Je kunt ook precies lezen wat alle activiteiten gaan worden en hoe het schema eruit komt te zien. Omdat de reizen pas georganiseerd kunnen worden als er voldoende mensen zijn – moet je je interesse aangeven. En dan als er voldoende animo is, dan wordt je op de hoogte gehouden en dan kan de echte voorpret pas echt beginnen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)