MakkumBeach Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Makkum Beach

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-makkum-beach#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van Makkum Beach. Bezoek de homepage van Makkum Beach om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Makkum Beach is een bungalowpark in Friesland. Het ligt in Makkum, direct aan het IJsselmeer en is een luxe vakantieplek direct aan het strand. Ze hebben er allerlei verschillende soorten accommodaties – en is dus perfect geschikt voor mensen die de zomer (of een vroege lente) willen doorbrengen in eigen land. Of je nu met je eigen gezin, of met een grote vriendengroep gaat, er zijn bungalows voor ieder gezelschap. Daarnaast kun je vanuit het park de natuur van Friesland ontdekken. Het ligt namelijk dicht bij het natuurgebied de Makkumer Sudwaard, waar je perfect kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Ook is het mogelijk om een aantal van de Friese steden te ontdekken – 7 van de 11 liggen namelijk in het IJselmeergebied.

Zin in een zomervakantie in eigen land?

Bij Makkum Beach heb je een brede keuze uit allerlei verschillende soorten accommodaties. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt. Hier een kort overzicht:

  • Bungalows – vrijstaande, gelijkvloers of geschakeld
  • Luxe villa’s – aan het strand, de dijk of een grote familievilla
  • Vakantie appartementen – lekker wegdromen op het balkon bij het strand

Ook kun je kiezen uit allerlei faciliteiten zoals sauna, jacuzzi een open haard – of meer praktische zaken als magnetron, vaatwasser, oven en wasmachine.

Zo kun je boeken

Ga naar de site van Makkum Beach en kijk daar naar het overzicht van alle accommodaties. Kies voor een bungalow, villa of appartement en bekijk welke jou het leukste lijkt. Als je jouw accommodatie hebt gevonden, dan kun je boeken - je kunt tot 3 dagen na de boeking annuleren, dus je hebt nog even tijd om na te denken. Daarna kun je 30% van het bedrag overmaken om je reservering te bevestigen en later voor je aankomst kun je de overige 70% via cash, overmaken of creditcard betalen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)