De Bijenkorf Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij De Bijenkorf

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-de-bijenkorf#redirect

Helaas hebben wij geen kortingscodes van De Bijenkorf deze maand. Echter, soms kun je verschillende kortingen en acties vinden bij De Bijenkorf. Je vindt deze kortingen en acties op de pagina die geopend zou moeten zijn op een nieuw tabblad.

Lekker de mooiste merken en producten winkelen wordt met onze de Bijenkorf kortingscode heel aantrekkelijk. Want wie winkelt er niet graag bij dit historische Amsterdamse warenhuis? de Bijenkorf opende zijn deuren in 1870 als kleine fourniturenwinkel aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Sindsdien is het uitgegroeid tot een waar begrip met filialen niet alleen in Amsterdam maar ook in de rest van Nederland. Hoewel er in het verleden meer vestigingen waren, is de Bijenkorf op dit moment ook te vinden in Amstelveen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht.

Sinds de opening van de Bijenkorf heeft het verschillende transformaties doorgemaakt en de geschiedenis is dan ook fascinerend. Zoals bijvoorbeeld in de Tweede Wereldoorlog, waarin het bestuur overgegeven moest worden aan niet-Joden. Zoals we de oorspronkelijke Bijenkorf op de Dam in Amsterdam kennen, zo is ‘ie niet altijd geweest. De verhuizing van de Nieuwendijk naar de Dam was een tijdelijke, welke een goede zet bleek: de verkoop vervijfvoudigde zich. Maar in de vorm van een fourniturenzaak kon er geen financiering gevonden worden om op de Dam te kunnen blijven. Daarom werd besloten om de Bijenkorf om te toveren tot warenhuis.

Dat was in 1912 en in 1915 was de ‘nieuwe’ Bijenkorf eindelijk helemaal in bedrijf. Er worden allerlei verschillende producten verkocht: van keukenaccessoires tot kleding, schoenen en modeaccessoires. Ook make-up, kantoorartikelen, boeken en sieraden zijn er te vinden. Sinds 2013 heeft het bedrijf een focus op high-end artikelen aangenomen en zijn er dus vele designermerken te vinden. In 2020 zal het bedrijf haar 150-jarig bestaan vieren.

Betalingswijzen de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf webshop kan betaald worden op verschillende manieren. Zo is er de Bijenkorf Card en kunnen er de Bijenkorf Punten gespaard worden. Beiden kunnen gebruikt worden om mee te betalen. Ook iDEAL, creditcard, PayPal en de Bijenkorf Cadeaucard kunnen online worden gebruikt. Bezorging is gratis voor diegenen met een account, zonder account kost dit €3,95. Ook kunnen bestellingen in een van de winkels gratis worden opgehaald. Zonder account kan het worden opgehaald op een PostNL Pakketpunt voor €2,95, voor wie een account heeft is dit gratis. Ook is avondbezorging van PostNL mogelijk.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)