Conrad.nl Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Conrad.nl

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-conrad#redirect

Helaas hebben wij geen kortingscodes van Conrad.nl deze maand. Echter, soms kun je verschillende kortingen en acties vinden bij Conrad.nl. Je vindt deze kortingen en acties op de pagina die geopend zou moeten zijn op een nieuw tabblad.

Voor wie veel technologische artikelen zoals computers, gadgets en toebehoren koopt hebben we goed nieuws: er staat nu een Conrad kortingscode klaar om te genieten van de scherpst mogelijke prijs op de best mogelijke producten. Conrad is dé plek om je elektronische producten te kopen. Het bedrijf biedt een enorm scala aan technologische artikelen, het assortiment bestaat op dit moment uit wel meer dan 750.000 producten en wordt continue uitgebreid.

Bij Conrad zijn allerlei artikelen te vinden die het leven aangenamer en efficiënter maken. Op de website zijn dan ook allerlei artikelen te vinden zoals opladers en kabels, autoaccessoires, computerbenodigdheden en allerlei gereedschappen. Conrad is van oorsprong een familiebedrijf en is opgericht in Berlijn in 1923. Het bedrijf is 1946 verhuisd naar Hirschau. Oorspronkelijk was het een postorderbedrijf voor elektronicaonderdelen en in de loop der tijd is het uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van elektronica en toebehoren van heel Europa. Alle artikelen worden geleverd vanuit het logistiek centrum in Beieren.

Conrad staat voor kwaliteit

Conrad is door de kwaliteit die het bedrijf levert een populaire bestemming geworden voor wie technische artikelen zoekt. Het bedrijf heeft de klantervaring hoog in het vaandel en is daar al meer dan eens voor bekroond. Het bedrijf heeft ook een Thuiswinkel Award in ontvangst mogen nemen. Er zijn geen fysieke winkels, Conrad biedt zijn producten uitsluitend aan via de website. Dat geeft de klanten de mogelijkheid om op elk mogelijk tijdstip te winkelen. Nederlandse klanten kunnen terecht op de .nl-versie van de website, voor België is er Conrad.be. Zakelijke klanten kunnen terecht op een speciale businessversie van de website: business.conrad.nl.

Betalingswijzen Conrad

Betalen kan bij Conrad heel gemakkelijk met iDEAL, maar ook creditcard wordt geaccepteerd. Ook kan er op rekening gekocht worden en is het mogelijk om gebruik te maken van automatische incasso. Het bedrijf houdt een bedenktermijn van 30 dagen aan en wanneer een bestelling €35 of meer bedraagt en betaald is met iDEAL of creditcard, wordt deze gratis geleverd. De meeste producten hebben minimaal 2 jaar garantie. Conrad heeft ook een cadeaukaart beschikbaar waarop van €10 tot €500 gezet kan worden. Deze cadeaukaart kan gebruikt worden op het gehele Conrad-assortiment.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)