CarDelMar Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij CarDelMar

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-cardelmar#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van CarDelMar. Bezoek de homepage van CarDelMar om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Voor wie van reizen houdt, is het handig om een adres te hebben om wanneer het nodig is een auto te kunnen huren. CarDelMar is daarvoor het juiste adres. En mogen we nu toevallig een hele mooie CarDelMar kortingscode hebben klaarstaan… Met deze mooie korting kan er altijd een auto gehuurd worden voor de laagst mogelijke prijs. En ook in de toekomst zullen we mooie acties hebben.

CarDelMar.nl is een website die in 2005 is opgericht met het idee om het huren van een auto meer waarde te geven. Het doel was om een complete dienstverlening en de beste service te geven. De website fungeert als tussenpersoon tussen aanbieder en klant en zoekt daarom zijn partners zorgvuldig uit. Het niveau van de klantenservice is daarbij de grootste pijler. Partners moeten niet alleen betrokken zijn bij de klant, ze moeten ook betrouwbaar zijn. Het kantoor van CarDelMar staat in Hamburg.

Wereldwijd auto’s huren bij CarDelMar

De website biedt wereldwijde spots om een auto te huren. Er zijn al vele landen aan de lijst toegevoegd en het aanbod wordt steeds meer uitgebreid. Er zijn al huurauto’s in verschillende steden in: Nederland, IJsland, Noorwegen, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Kroatië, Malta, Canada, de Verenigde Staten, Curaçao, Chili, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw Zeeland.

In de lange lijst met partners zit er altijd een geschikte aanbieder bij. De website zorgt altijd voor de scherpste prijs, welke met onze kortingscode nog mooier wordt. Er zijn vele verschillende soorten auto’s te vinden: van alle maten en in allerlei categorieën. Zo zijn er zeer luxueuze auto’s beschikbaar, maar ook hele kleine of juist hele praktische familieauto’s. Een maximaal aantal kilometers is er niet en de auto’s kunnen zelfs al op de luchthaven opgehaald worden. En wat heel fijn is: de auto’s kunnen vaak op meerdere locaties weer worden ingeleverd. Ideaal voor een rondreis, dus.

Betalingswijzen CarDelMar

Bij CarDelMar kan betaald worden met creditcard. Specifiek worden de volgende creditcards geaccepteerd: VISA, American Express en MasterCard. Wat handig is, is dat ook de creditcard van iemand anders (die niet de huurder van de auto is) geaccepteerd wordt. De huurder (chauffeur) moet wel altijd een geldige creditcard op zijn of haar naam kunnen tonen, in verband met de waarborgsom.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)