Brekz Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Brekz

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-brekz#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van Brekz. Bezoek de homepage van Brekz om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Heb jij een hond of een kat? Dan weet jij als geen ander dat het voedsel voor jouw viervoeter erg prijzig kan zijn. Vooral als je iedere keer jouw voedsel bij de supermarkt of dierenspeciaalzaak koopt, dan zullen de kosten snel oplopen. Gelukkig is er tegenwoordig een manier om goedkoop goed dierenvoedsel te kopen. Dit kan namelijk bij Brekz.nl.

Brekz als bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring met dierverzorging. Opgericht in 1949 als kippenfokkerij heeft dit bedrijf zich in de jaren tachtig getransformeerd in een puur dierenverzorgingsbedrijf. Met de komst van het internet is Brekz.nl uitgegroeid tot één van de populairste opties als het gaat om producten voor jouw kat of hond.

Het aanbod van Brekz.nl

Brekz.nl focust zich vooral op producten voor hond en kat. De populairste producten zijn zonder twijfel het dierenvoedsel. Dankzij het strakke beleid van Brekz.nl zijn ze in staat om grote merken aan te bieden voor lage prijzen.

Als je één huisdier hebt, dan kan je een leuk bedrag per jaar besparen op voedsel. Heb je meerdere honden of katten, dan loopt jouw besparing al snel op tot honderden euro's per jaar.

Alhoewel het aanbod voornamelijk op honden en katten gericht is, is er ook een wat kleinere sectie voor knaagdieren en vogels. Ook hier gaat het voornamelijk om voer met hier en daar wat verzorgingsproducten.

Betaling en levering

Zodra je je winkelmandje gevuld hebt met de producten die je wilt kopen, dan kan je deze bij Brekz.nl gemakkelijk afrekenen met een betaalplatform naar jouw keuze. Je hebt de keuze uit iDeal, MasterCard, Visa of PayPal.

De levering van bestellingen wordt verzorgt door DPD. Gemiddeld gezien duurt de levering 1 tot 2 dagen. Bestellingen boven de 34 euro worden gratis verstuurd.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)