BBI-Travel Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij BBI-Travel

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-bbi-travel#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van BBI-Travel. Bezoek de homepage van BBI-Travel om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Er zijn een aantal namen in de reisorganisatie branche die je constant tegenkomt. Eén hiervan is BBI-travel. BBI-travel is met ruim 55 jaar ervaring één van Nederlands langst actieve reisorganisaties. Als familiebedrijf zijn ze ooit begonnen met reizen naar Ierland, Scandinavië, IJsland en Canada. Door immens succes dankzij unieke reizen heeft BBI-travel een grote groei ondervonden. Daarom zijn ze vandaag de dag één van de meest gebruikte en populairste reisorganisaties van Nederland.

In tegenstelling tot andere grote aanbieders is BBI-travel dicht bij zijn roots gebleven. Ze zijn gevestigd op het vliegveld van Groningen omdat hun oude locatie te klein werd. Hetgeen waar BBI-travel om geprezen wordt is het feit dat je hier een persoonlijke behandeling krijgt.

Mocht je informatie willen hebben over een reis of mochten er problemen op doen tijdens de vakantie, dan helpt een persoonlijk contactpunt jou graag weer op weg.

Het aanbod van BBI-travel.nl

BBI-travel staat vandaag de dag bekend om zijn bijzondere vakanties naar de voorheen genoemde locaties. Eén van de populairdere bestemmingen is bijvoorbeeld Ierland. Waar je bij andere reisorganisaties een hapklare vakantie eenheidsworst krijgt is er bij BBI-travel de keuze uit heel veel opties. Zo kan je een gezellige citytrip maken, het platteland ontdekken per huurauto of heerlijk van de zee genieten op een ferry overtocht.

Deze veelzijdigheid is niet alleen te vinden Ierland, dit geldt voor iedere bestemming die BBI-travel aanbiedt.

Betaling en reizen

Het plannen van een reis gaat eenvoudig via de ingebouwde zoekmachine op de website. Geeft simpelweg je bestemming, data en personenaantal door en BBI-travel vindt automatisch geschikte reizen voor jou.

Betalen gaat gemakkelijk via het systeem waar jij vertrouwd mee bent zoals iDeal en je creditcard. Je krijgt vervolgens direct bericht via de mail met een bevestiging. Je tickets volgen wat later.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)