Bamboodaddy Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Bamboodaddy

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-bamboodaddy#redirect

Er zijn deze maand geen kortingscodes van Bamboodaddy. Bezoek de homepage van Bamboodaddy om de laatste acties en kortingen te vinden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om speciale kortingen en aanbiedingen te ontvangen.

Bamboe is één van de sterkste en duurzaamste grondstoffen die op dit moment bestaan. Onder goede omstandigheden kan bamboe tot wel een halve meter per dag groeien! Als volwassen plant is het sterker dan hout en gaat het ook nog eens langer mee. Zo wordt bamboe gebruikt in huisbouw maar kan verwerkt bamboe ingezet worden voor heel veel doeleinden. Samengeperste bamboe is zo sterk dat moderne windmolens eruit gemaakt worden.

Maar bamboe heeft ook een andere functie. Eenmaal verwerkt tot een dunne stof is het ideaal voor het maken van kleding. Dit is exact wat Bamboodaddy.nl doet. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kleding waarin bamboe verwerkt zit. Bamboodaddy.nl zet zich dan ook in voor het verbeteren van het kledingproces door een duurzame manier van kledingproductie te creëren.

Wat is het aanbod van Bamboodaddy.nl?

Bamboodaddy.nl heeft een grote collectie aan bamboe producten, waarvan het merendeel kleding is. Het gaat hier vooral om onderkleding zoals shirts, hemdjes en onderbroeken. Omdat ze gemaakt zijn van o.a. bamboe, hebben deze kledingstukken een geweldige pasvorm en draagcomfort. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg duurzaam. Eén van de handigste eigenschappen van bamboe in de kleding van Bamboodaddy.nl is het feit dat het vele malen langer fris blijft.

De bamboe onderkleding is niet van normaal te onderscheiden, maar voelt wel een stuk prettiger. Het komt in verschillende kleuren, van neutraal tot vrolijk gekleurd.

Naast kleding biedt Bamboodaddy.nl ook andere producten zoals handdoeken en kussens. Dezen zijn allemaal gemaakt op basis van bamboe. En natuurlijk worden deze nevenproducten ook op eenzelfde duurzame manier geproduceerd en verbouwd.

Betaling en levering

Zodra je de producten hebt gevonden die je wilt kopen op Bamboodaddy.nl kan je deze gemakkelijk afrekenen via de voor jou vertrouwde methodes. Zo kan je hier afrekenen met iDeal, PayPal, Visa en Mastercard.

Bezorging wordt gedaan door PostNL. Bestellingen die voor 23:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent meestal dat je ze binnen een dag thuis hebt.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)