AktivaTours Kortingscode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% korting bij Aktiva Tours

https://www.reiziger365.nl/kortingscode-aktiva-tours#redirect

Helaas hebben wij geen kortingscodes van Aktiva Tours deze maand. Echter, soms kun je verschillende kortingen en acties vinden bij Aktiva Tours. Je vindt deze kortingen en acties op de pagina die geopend zou moeten zijn op een nieuw tabblad.

Nederlanders zijn volgens velen geboren om te wandelen en te fietsen, het zit echt in ons bloed. Een wandel- of fietsvakantie is dan ook een perfect moment voor heel veel Nederlanders om even helemaal tot rust te komen.

Als het gaat om dit soort vakanties zijn er heel veel verschillende aanbieders beschikbaar tegenwoordig. Er is er echter maar één die met ruim 24 jaar ervaring de beste van Nederland kan zijn, en dat is Aktiva Tours.

Alles wat je gewend bent van een groot reisbureau doet Aktiva Tours ook. Naast een plethora aan verschillende bestemmingen heeft Aktiva Tours ook een leuk aanbod aan thema vakanties. Ben jij van plan om een keer een wandel- of fietsvakantie te maken, dan kan Aktiva Tours jou helpen.

Het aanbod van Aktiva Tours

Het aanbod van Aktiva Tours is eigenlijk heel simpel en ligt voor de hand: er zijn fietsvakanties en wandelvakanties. Om een betere indruk te krijgen van de inhoud van beiden hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet.

Fietsvakanties van Aktiva Tours

Fietsvakanties bij deze instantie zijn afgesteld op een gezellige reizen. Het gaat hier niet om gigantisch lange afstanden die je iedere dag af moet leggen op een hoog tempo, maar ook zeker niet niks. De gemiddelde afstanden per dag variëren tussen de 40 en 60 km, wat neer komt op 4 tot 6 uur fietsen inclusief korte pauzes. Je fiets van hotel naar hotel en na een fietsdag of twee krijg je één dag pauze.

Wandelvakanties van Aktiva Tours

Tijdens een wandelvakantie van Aktiva Tours kunnen er twee activiteiten zijn. Of je loopt van plaats naar plaats, of je maakt een wandeltocht op één specifieke locatie. Overnachtingen zijn in pensions of hotels, afhankelijk van de beschikbare opties. Een gemiddelde wandeltocht is ongeveer 13 tot 18 kilometer per dag, wat neerkomt op ongeveer 5 uur wandelen inclusief pauzes. Tijdens het wandelprogramma zijn er ook rustdagen, afhankelijk van de vakantie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)